Avís legal

1 – El domini d’Internet www.lausengier.com així com tots els drets de propietat intel·lectual o industrial del lloc web, el seu disseny, logotips, signes distintius i continguts són propietat de Lausengier S.L, entitat dedicada a l’elaboració, personalització, importació i exportació, distribució i compravenda de productes de perfumeria i cosmètica en general, serveis de consultoria en ingenieria, tecnologias i Internet amb domicili social en Av. Sant Antoni núm.48, 4rt, 3a. AD400, La Massana (Andorra).

2.- La visita a aquest lloc web atribueix la condició d’usuari al visitant, amb independència de la condició de client que aquest usuari pugui ostentar amb Lausengier S.L.

3.- L’usuari, mitjançant l’accés a tots els continguts que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació de productes i serveis, dirigir sol·licituds i/o comunicacions, així com gestionar els seus propis serveis en qualitat de client. Aquest accés implica l’acceptació plena i sense reserves de totes les disposicions i termes d’ús continguts en aquest avís legal. L’objectiu d’aquest lloc web és oferir als clients i/o usuaris informació relativa a productes i serveis de Lausengier.com així com facilitar la gestió comercial, tècnica i administrativa en línia dels serveis contractats pel client.

4.- Lausengier S.L es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el lloc web o de la configuració i/o presentació d’aquest.

5.- Tant l’accés al lloc web de Lausengier.com com l’ús que pugui fer-se de la informació continguda en el mateix so responsabilitat exclusiva de l’usuari. L’usuari serà responsable de totes aquelles accions que realitzi amb el seu identificador d’usuari. En concret, serà responsable de triar, com a clau i com a recordatori d’aquesta, paraules clau complexes i difícils d’esbrinar, emprant signes de puntuació, caràcters especials i lletres majúscules/minúscules. En concret, l’usuari evitarà triar paraules que estiguin relacionades amb ell mateix, o fàcils d’esbrinar. Lausengier S.L no respondrà de cap conseqüència, mal o perjudici que pogués derivar-se d’aquest accés a la informació.

6.- Lausengier S.L declina qualsevol responsabilitat sobre la disponibilitat tècnica, dels continguts de les pàgines web a les quals l’usuari pugui accedir mitjançant un enllaç inclòs en el portal web, així com els danys causats als equips de l’usuari. Lausengier S.L tampoc respondrà de l’inadequat funcionament del seu portal web per causes imputables a tasques de manteniment, a incidències que afectin operadors internacionals, a una configuració defectuosa dels equipaments de l’usuari o a la incapacitat per a admetre els sistemes informàtics indispensables per a poder fer ús del servei.

7.- De conformitat amb la Llei 15/2003, de 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, Lausengier S.L garanteix que totes les dades que puguin ser facilitades pels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat.

El client/usuari queda informat i presta el seu consentiment per a la incorporació de les seves dades als fitxers automatitzats de Lausengier S.L inscrits en l’Agència Andorrana de Protecció de Dades i per al tractament automatitzat d’aquests, inclosos les dades al fet que l’empresa tingui accés com a conseqüència de la seva navegació per aquest lloc web per a finalitats d’enviament de comunicacions comercials, de comercialització de productes i serveis, de manteniment de la seva relació contractual i de gestió amb Lausengier S.L, a fi d’adequar les nostres ofertes comercials a les seves característiques particulars.

Finalitats addicionals. El client atorga el seu consentiment perquè les dades que faciliti a Lausengier S.L mitjançant qualsevol dels formularis de registre siguin utilitzats per a les següents finalitats:

Enviament per part de Lausengier S.L de comunicacions comercials de productes i/o serveis, tant propis com de tercers amb qui Lausengier S.L pogués haver arribat a un acord, ja sigui per correu postal, correu electrònic, SMS, MMS o qualsevol altre mètode de comunicació, electrònic o no. Aquest tractament podrà incloure la realització de trucades comercials per part de Lausengier S.L o per tercers en el seu nom.
Lausengier S.L garanteix, en tot cas, l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts per la legislació, dirigint una comunicació a l’adreça electrònica CONTACTE, o bé al seu domicili social, en Avd. Sant Antoni núm.48, 4rt, 3a. AD400, La Massana (Andorra), Principat d’Andorra.

8.- Aquest lloc web s’opera des del Principat d’Andorra, i els seus termes d’ús es regiran per les lleis del Principat d’Andorra. Les parts se sotmetran a la jurisdicció exclusiva dels tribunals andorrans, que fallaran d’acord amb el dret vigent al Principat d’Andorra.

9.- Lausengier.com és propietat exclusiva de Lausengier S.L i no pot ser utilitzada sense permís dels seus propietaris.